Premierul Florin Cîţu a precizat că a avut sâmbătă o discuţie bună cu reprezentanţii cultelor din Sibiu şi vor fi organizate caravane la nivel local, în special în mediul rural, iar preoţii vor să se implice în campania de vaccinare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Astăzi am avut o întâlnire cu reprezentanţii cultelor religioase din Sibiu, recunoscute la nivel naţional. Avem nevoie de sprijinul lor pentru campania de vaccinare. Discuţia a fost foarte bună, aici, la nivelul judeţului Sibiu. Vor fi caravane la nivel local, mai ales în mediul rural, iar preoţii vor să se implice. Au avut o solicitare: să existe materiale de informare de unde cetăţenii să se informeze despre vaccinare înainte de a alege să se vaccineze. Şi aş vrea să atrag atenţia asupra unei remarci a unui reprezentat al cultelor, în această discuţie. Pentru credincioşi este foarte importantă puterea exemplului. Dacă preotul este vaccinat, capătă încredere şi enoriaşii în vaccin. Sper ca exemplu judeţului Sibiu să fie preluat de toate judeţele. Avem nevoie de Biserica Ortodoxă Română şi de toate cultele în campania de vaccinare”, a scris Florin Cîţu sâmbătă pe Facebook. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.