CFR Călători a anulat, vineri, 37 de trenuri, majoritatea dintre ele deservind zona de est a ţării. La această oră nu sunt linii închise şi nici trenuri blocate, însă circulaţia se desfăşoară încă în condiţii de iarnă. În Gara de Nord din Bucureşti, vineri dimineaţă, cea mai mare întârziere, de 65 de minute, o avea un tren care urma să sosească de la Satu Mare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Compania CFR Călători a anulat 37 de trenuri, cele mai multe de pe rute secundare, precizând că vor exista actualizări periodice ale acestei liste, în funcţie de evoluţia condiţiilor meteo şi de situaţia din teren.

Traficul feroviar reintră treptat în graficele normale, potrivit CFR Călători, la această oră neexistând linii închise şi nici trenuri blocate.

Pe magistrala Bucureşti - Constanţa circulă toate trenurile şi sunt remorcate cu locomotive electrice, mai arată compania.

La ora transmiterii acestei ştiri, în Gara de Nord din Bucureşti, cea mai mare întârziere, de 65 de minute, o avea un tren care urma să sosească de la Satu Mare. Un alt tren, care venea de la Constanţa, avea 25 de minute întârziere, la fel ca o garnitură aşteptată de la Timişoară.

La plecări se înregistrau întârzieri de 10 minute, pentru un tren spre Braşov şi cinci minute pentru unul spre Craiova.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.