CFR Călători a mai anulat, marţi, alte două trenuri Regio, în zona de sud a ţării, numărul total ajungând acum la nouă. La această oră nu sunt linii închise şi nici trenuri blocate, însă circulaţia se desfăşoară în condiţii de iarnă. În Gara de Nord din Bucureşti, cea mai mare întârziere, de 75 de minute, o are un tren InterRegio care trebuia să sosească din Galaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un alt tren InterRegio, care trebuia să sosească de la Timişoara, are o întârziere de 60 de minute.

Compania CFR Călători a anulat, marţi, nouă trenuri Regio (R), precizând că vor exista actualizări periodice ale acestei liste, în funcţie de evoluţia condiţiilor meteo şi de situaţia din teren.

Conform sursei citate, legăturile feroviare sunt asigurate pe toate rutele, iar marţi sunt anulate următoarele trenuri: R 8572 şi R 8573, Fetesti-Slobozia Veche şi retur; R 8382, R 8381, R 8384 şi R 8385 şi R 8388, Mangalia - Constanta şi retur; R 9377 Alexandria – Zimnicea şi R 9372 Zimnicea – Roşiori Nord.

La această oră nu sunt linii închise şi nici trenuri blocate, iar circulaţia se desfăşoară în condiţii de iarnă în partea de sud a ţării, a mai precizat sursa citată.

Pe rutele Ciulniţa-Călăraşi, Constanţa-Mangalia, Medgidia-Tulcea, Slobozia Veche – Urziceni şi Caracal- Corabia nu se mai circulă cu automotoare, ci doar cu tracţiune Diesel (DHC, DA sau GM), motiv pentru care unele trenuri pot înregistra întârzieri, CFR SA.

Judeţele Constanţa şi Călăraşi, alături de Caraş-Severin şi Mehedinţi, se află sub avertizare cod galben, de luni seară şi până marţi după-amiază. Meteorologii au atenţionat că, până miercuri seară, în sudul şi sud-estul ţării va fi vânt, care va putea depăşi la rafală 55 de kilometri pe oră, iar în Banat, Oltenia, jumătatea de sud a Munteniei şi în Dobrogea vor fi ninsori slabe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.