Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Bucureşti are, de joi, un call center dedicat COVID-19, unde se pot primi informaţii şi îndrumări legate de infectarea cu noul coronavirus. Numărul unic este 021/9462 şi poate fi apelat în intervalul orar 8.00- 22.00, de luni până duminică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti are, de astăzi, un call center la care bucureştenii pot suna atunci când vor informaţii privind pandemia de coronavirus, dar pot fi şi îndrumaţi sau sfătuiţi cu privire la infectarea cu virusului SARS CoV 2”, se arată într-un comunicat de presă postat, joi, pe site-ul DSP Bucureşti.

Numărul unic este 021/9462 şi poate fi apelat în intervalul orar 08.00- 22.00, de luni până duminică. Estimarea iniţială arată că aproximativ 500 de apeluri urmează să fie primite în fiecare zi.

Astfel, programul a fost gândit pentru ca operatorii call center să poată gestiona problemele fiecărui apelant, având în vedere complexitatea cazurilor de infectare cu SARS CoV 2.

“Acest call center este un sprijin important pentru protecţia şi sănătatea bucureştenilor, dar, în acelaşi timp, reprezintă şi un ajutor în a preveni răspândirea pandemiei de coronavirus în Bucureşti. Încurajez orice persoană care are nevoie de informaţii sau care are nevoie de ajutor în contextul îmbolnăvirii cu COVID-19 să ne apeleze cu încredere”, a declarat Oana Nicolescu, directorul DSPM, citată în comunicat.

Call Center-ul din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Bucureşti a fost înfiinţat cu sprijinul Guvernului, Ministerului Sănătăţii şi al Serviciului de Telecomunicaţii Speciale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.