O asistentă medicală din Galaţi, căreia vecinii cu care locuieşte de 20 de ani i-au arucat clor pe uşă pentru că lucrează într-un spital care tratează bolnavi de coronavirus, a fost aşteptată la scara blocului de câţiva militari de la Batalionului 284 Tancuri/Brigada 282 Blindată “Unirea Principatelor”. Aceştia au aplaudat-o, i-au dat un buchet de flori, iar unul dintr ei i-a spus: ”Nu am crezut că voi trăi vremurile în care dumneavoastră mă veţi apăra pe mine”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

Asistenta din Galaţi a postat pe Facebook un mesaj în care povestea cum a fost tratată de vecinii săi, pentru că lucrează într-un spital care tratează bolnavi de coronavirus.

"Vecinii din scara blocului, unde am locuit mai bine de 20 de ani, mi-au aruncat cu clor pe uşa apartamentului... Mi-au trimis poliţia acasă... M-au dat afară din magazinul blocului, doar pentru că lucrez la Spitalul Boli Infecţioase", a scris femeia pe Facebook.

Mai mulţi militari de la Batalionului 284 Tancuri/Brigada 282 Blindată “Unirea Principatelor” au aşteptat-o, joi, la scara blocului, în momentul în cre femeia revenea de la servicu.

”E unul personal nu am crezut că voi trăi vremurile în care dumneavoastră mă veţi apăra pe mine. Militarii, tanchiştii gălăţeni vă sunt alături şi vă mulţumesc nespus de mult”, i-a spus unul dintr militari în momentul în care un altul i-a dat flori. 

Momentul a fost filmat, iar imaginile postate pe pagina de Facebook a Ministerului Apărării Naţionale.

”În numele lor, ne cerem scuze, Mihaela! Pentru unii eşti erou. Pentru alţii, însă, nu contează că îţi pui viaţa în pericol pentru a-ţi salva pacienţii, contează doar că... vii acasă la finalul turei. Nu putem şterge experienţa prin care a trecut Mihaela, dar putem să îi amintim că eforturile ei chiar sunt apreciate. Aşa că, colegii noştri din Batalionului 284 Tancuri/Brigada 282 Blindată “Unirea Principatelor” au aşteptat-o în faţa blocului la finalul turei şi au întâmpinat-o cu aplauze şi flori, aşa cum merită. Sperăm ca gestul nostru să îi dea putere să lupte mai departe. Povestea Mihaelei trage un semnal de alarmă. Cu toţii suntem afectaţi de ceea ce se întâmplă. Dar cel mai afectat este personalul medical. De ce să le facem viaţa şi mai grea decât este? În numele lor, ne cerem scuze, Mihaela. Şi îţi mulţumim pentru tot ce faci pentru oraşul tău şi pentru România. Fii puternică”, este mesajul care însoţeşte filmarea.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.