Aproximativ 200 de ploieşteni au protestat, duminică seară, în centrul oraşului, ei plecând în marş pe cea mai circulată arteră din municipiu şi scandând ”Dragnea nu uita, România nu-i a ta!” şi ”Cosma, nu uita, Prahova nu e a ta!”, dar şi alte sloganuri împotriva Guvernului. Protestul, care a durat aproximativ două ore, s-a încheiat fără incidente.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Protestatarii din Ploieşti s-au adunat în jurul orei  18.00 în parcul din centrul Ploieştiului, în apropierea Palatului Administrativ în care îşi au sediile Prefectura Prahova, Consiliul Judeţean Prahova şi Primăria Ploieşti.

Cei peste 200 de ploieşteni au plecat în marş către Piaţa Mihai Viteazul şi au revenit în centrul oraşului.

Pe parcursul protestului, participanţii au strigat ”DNA, să bvină să vă ia!”, ”Drangea nu uita, România nu-i a ta!” şi ”Cosma, nu uita, Prahova nu e a ta!”, fărcând referire la fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova Mircea Cosma, condamnat pe fond alături de fiul său într-un dosar de corupţie, cercetat în alte dosare instrumentate de DNA şi a cărui fiică a fost aleasă parlamentar pe listele PSD Prahova la scrutinul din 11 decembrie.

Protestul de la Ploieşti, care nu a fost autorizat, s-a încheiat după aproximativ două ore, fără incidente

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.