Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat joi, la Antena 3, după focurile de armă care au avut loc pe Champs-Élysées, că acţiunea împotriva terorismului încă nu este concertată atât cât trebuie, iar liderii europeni şi americani ar trebui să aibă o acţiunea mult mai serioasă în acest sens, în condiţiile în care interese politice de moment fac ca planurile de luptă serioasă împotriva terorismului să nu se concretizeze.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În opinia mea, acţiunea împotriva terorismului încă nu este concertată atât cât trebuie. Cred că liderii europeni, liderii americani, şi nu numai, trebuie să aibă o acţiune mult mai seriosă, mult mai bine coordonată cu un obiectiv final bine definit. După părerea mea, se discută foarte mult, se fac foarte multe întâlniri, dar vedem cu toţii că în continuare mor oameni, mor copii şi de multe ori, poate interese politice de moment fac ca acţiuni sau planuri de luptă serioasă împotriva terorismului să nu se întâmple, din păcate”, a precizat Liviu Dragnea.

Un poliţist a fost ucis într-un schimb de focuri de armă pe Champs-Élysées joi seara la Paris, a anunţat prefectura de poliţie, iar alt poliţist a fost rănit, relatează AFP.

Poliţişti au fost vizaţi de tiruri pe Champs-Elysées la Paris.

O intervenţie era în curs pe bulevardul din capitala franceză.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.