Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat sâmbătă dimineaţă că studenţii Universităţii Politehnica şi ai Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară Bucureşti nu vor face cursuri luni şi marţi, din cauza temperaturilor extrem de scăzute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gabriela Firea a precizat că a discutat cu ministrul Educaţiei despre o eventuală decizie ca universităţile să fie închise luni şi marţi, dar acesta i-a spus că, în baza autonomiei universitare, o astfel de hotărâre este luată de conducerea fiecărei instituţii de învăţământ superior în parte.

Primarul Capitalei a spus că a vorbit cu rectorul Universităţii Politehnica din Bucureşti, Mihnea Costoiu, precum şi cu rectorul Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară Bucureşti, care i-au confirmat că studenţii acestor universităţi nu vor face cursuri luni şi marţi, din cauza condiţiilor meteo dificile din Capitală.

Firea, a anunţat, vineri seară, că grădiniţele, şcolile şi liceele din Bucureşti vor fi închise luni şi marţi, în condiţiile în care până miercuri sunt prognozate temperaturi extrem de scăzute.

"Am discutat cu inspectorul general şcolar, să vedem dacă se va putea începe şcoala de miercuri sau chiar de joi", a spus primarul general.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.