UnVinPeZi.ro, primul magazin online de vinuri din România, împlineşte luni, 7 iunie, nouă ani de la lansare. Site-ul este dedicat iubitorilor de vinuri bune şi are un concept unic: vinde doar vinuri premium atent selectate de o echipă de specialişti, o singură etichetă de vin pe zi, la cel mai bun preţ din online, în cantitate limitată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe 7 iunie,  în ziua aniversării, utilizatorii pot comanda pe www.unvinpezi.ro vinul Gran Reserva Cuvee Carmenere 2019 de la Crama Lapostolle la cel mai bun preţ din online-ul românesc - un vin de 92 puncte James Suckling, realizat 100% din soiul de struguri Carmenere, într-o frumoasă culoare roşu purpuriu închis.

Cu ocazia aniversării, utilizatorii pot beneficia de extra reduceri, transport gratuit timp de 9 zile şi au şansa de a câştiga unul dintre cele 18 premii oferite prin tragere la sorţi. Oferta este valabilă pe site-urile www.unvinpezi.ro, club.unvinpezi.ro şi www.vinometru.ro.

Premiile oferite prin tragere la sorţi celor care comandă vinuri prin intermediul celor 3 site-uri în perioada 07-15 iunie constau în:

  • 9 pachete a câte 9 sticle de vin - fiecare câştigător va primi câte un pachet compus din: Avincis - Spumant Nefiltrat, Domeniul Bogdan - Primordial Sauvignon Blanc 2020, Crama Gîrboiu - Bacanta Merlot Barrique 2016, Jelna - Navicella Alb 2019, Crama Oprişor - Cabernet Sauvignon 2017, Via Viticola - Prince Matei 2013, Vinarte - Soare Rose 2020, Vitis Metamorfosis Cantus Primus Fetească Neagră 2018, Winero - Alira Eleganza 2016.

     
  • 9 abonamente valabile timp de 9 luni în Club.UnVinPeZi.ro, Clubul Pasionaţilor lansat sub umbrela UnVinPeZi.ro în 2017, una dintre cele mai mari comunităţi de iubitori de vinuri din România şi singura care oferă o serie de avantaje exclusiviste, printre care garanţia celui mai mic preţ online, servicii premium şi livrarea gratuită oriunde în ţară, indiferent de valoarea comenzii.

Tot luni, 7 iunie, are loc o întâlnire virtuală a pasionaţilor de vin care testează vinurile şi scriu recenziile pentru UnVinPeZi.ro, pe care utilizatorii sunt invitaţi să o urmărească live pe YouTube şi să pregătească întrebări legate de lumea vinului pe pagina de Facebook UnVinPeZi.ro. Întâlnirea va putea fi urmărită luni, de la 14:30, live, pe YouTube, timp de aproximativ 1 oră, la acest link.

În fiecare an, UnVinPezi trimite la degustare către cei 17 colaboratori pasionaţi de vin peste 470 de etichete şi listează apoi pe site doar vinurile care trec de filtrul acestora. Din 2012 au fost recenzate peste 3.000 de etichete diferite, de la 60 de parteneri.

UnVinPeZi.ro aparţine Apropo de Ecommerce, compania care deţine 5 proiecte de e-commerce dedicate unor pasiuni ale consumatorilor: www.unvinpezi.ro, club.unvinpezi.ro, www.vinometru.ro , www.buchetulzilei.ro şi www.cutiacucafea.ro

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.