După o perioadă în care vacanţele au fost puse pe „pauză”, iar munca, stresul şi anxietăţile au pus stăpânire pe vieţile oamenilor, tot mai mulţi români vor să intre în Noul An fără stresul restricţiilor orare şi aleg să petreacă Revelionul în Malta, la temperaturi de primăvară şi preţuri mai mici decât în staţiunile cu ştaif din ţară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tot mai mulţi români îşi cer dreptul la vacanţe fără stres şi la distracţie neîngrădită de Revelion, aşa că aleg să petreacă noaptea dintre ani în Malta, în loc să stea într-un restaurant din România, până la ora 21.00. In zona de lux a  Maltei, Saint Julians cluburile şi distracţia continua  si după miezul nopţii.

„Trendul vacanţelor fără stres, în care să te bucuri de plimbare, de obiective turistice, mâncare bună şi distracţie este pe placul românilor care au muncit un an întreg şi au respectat restricţiile. Cu toţii îşi doresc să petreacă măcar câteva zile de relaxare adevărată, departe de treburile casei şi grijile curente.

Pentru aceştia, Malta Travel a pregătit oferte care pornesc de la 350 de euro pe sejur şi care includ zbor tur-retur,cu bagaj de cală de până la 20 de kilograme, cazare la hotel de patru stele şi demipensiune. Preţul este mai accesibil decât multe din ofertele de Revelion din staţiunile din România spre exemplu, iar vacanţele cu noi le permit să viziteze locuri deosebite, să se odihnească şi să se distreze unde vor în noaptea de Revelion”, a declarat Mark Neville Farrugia, managerul general al touroperatorului Malta Travel, adăugând că tot mai mulţi turişti prefer în prezent vacanţele organizate, în locul experienţelor pe cont propriu.

Potrivit reprezentantului malta.ro, în acest tip de vacanţe turiştii simt cu adevărat că sunt în centrul atenţiei şi sunt răsfăţaţi în cele câteva zile de pauză din activităţile cotidiene.

Conform reglementărilor actuale de la nivelul Uniunii Europene, Malta permite accesul persoanelor imunizate în insulă, fără interdicţii suplimentare, menţinând carantina pe propria cheltuială, pentru cei neimunizaţi.

Iată ce poţi explora în Malta

Capitala Valletta

O excursie în Capitala Valletta este cea mai bună introducere în atmosfera Maltei. ”Excursia noastră de bază, pe care nu trebuie să o rateze nici un turist, invită la descoperirea timp de o zi, a celui mai important simbol de pe harta arhipelagului maltez: Capitala Valletta, oraṣ modern şi Capitală Culturală, care oferă lăcaṣe de cult, bastioane ṣi metereze, piaţete, grădini, locuri pentru cumpărături, terase ori restaurante”, explică reprezentantul celui mai mare tour operator din România, în această destinaţie.

Mdina ṣi Rabat

Mdina ṣi Rabat - adică „centru” ṣi „periferie” - astăzi sunt două oraṣe învecinate din centrul insulei, ambele considerate adevărate bijuterii arhitectonice. Primul oferă o atmosferă aparte, aproape regală, întrucȃt este un loc absolut neschimbat de peste trei secole.

Vittoriosa, Grota Albastră şi Templele Megalitice

Pentru a descoperi Sudul Maltei, tărȃmul tradiţiilor ṣi obiceiurilor vechi, păstrate aproape cu sfinţenie, turiştii trebuie să descopere Marele Port şi Vittoriosa, oraṣul-cetate care a fost martor al faimei Cavalerilor Ioaniţi, dar ṣi al inchiziţiei papale. După vizitarea cetăţii, alte locuri minunate îi îmbie pe călători: templul megalitic Hagar Qim, unde primii oameni care au locuit în Malta, acum 5.500 de ani, au incantat zeii cu pietre imense ridicate spre cer şi Grota Albastră, o spectaculoasă sculptură a naturii în ţărmul maltez.

Cât costă o vacanţă de Revelion în Malta

Pentru a petrece Anul Nou în Malta, între 28 decembrie 2021 şi 2 ianuarie 2022, având incluse 5 nopţi de cazare, zbor Bucureşti – Malta – Bucureşti, bagaj de cală (20 kg) şi de mână (10 kg), precum şi asistenţă turistică pe toată durata vacanţei veţi plăti, conform ofertei de pe site-ul www.malta.ro: - de la 350 euro/ persoană - Hotel Santana 4* sau de la 599 euro/ persoană - Hotel Intercontinental 5*

Rezevari şi informatii suplimentare:

Malta Travel - Str. Serban Cantacuzino 102A, Melita Residence, Parter, Ap. 1, Voluntari, jud. Ilfov; telefon: 021.318.59.93/  021.318.59.92/ 0722.626.903; e-mail: maltaltd@malta.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.