WinterContact TS 860 de la Continental a ieşit câştigător pe toată linia şi a fost singurul produs care a primit clasificarea „foarte recomandat” în cadrul comparaţiei dintre anvelopele de iarnă efectuata de prestigioasa publicaţie „auto motor und sport” (ams, ediţia 21/18).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Testul a implicat 11 anvelope pentru iarnă cu dimensiunea 205/55 R 16, pentru clasa compactă. Redacţia a testat în total 19 criterii pe carosabil înzăpezit, umed şi uscat, rezistenţa la rulare şi zgomotul anvelopelor pe carosabil. După test, redacţia a scris următoarele despre anvelopele de iarnă Continental: „Control bun pe zăpadă, perfect coordonate cu sistemul ESP al vehiculului, performanţă deosebită pe umiditate, active dar şi sigure pe pistele uscate “.

La evaluarea generală, WinterContact TS 860 a obţinut 9,1 puncte, la o diferenţă considerabilă faţă de următorul clasat, care a avut 8,2 puncte. „Numai TS 860 a parcurs testul în toate condiţiile testate, fără dificultăţi notabile şi printr-o performanţă totală deosebită”, au scris realizatorii testului.

WinterContact TS 860 este specialistul pentru perioada de iarnă, destinat vehiculelor din clasa mica sau compactă. Gama de produse include în prezent 66 de modele cu dimensiuni între 13 şi 17 ţoli, cu indici de viteză până la 240 km/h - printre care numeroase variante cu marcaj XL pentru capacitate portantă ridicată şi/sau muchie de protecţie a jantelor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.