Martie este luna în care femeile sunt în mod vădit admirate, apreciate şi răsfăţate. Ziua Femeii este “pretextul perfect” pentru a le surprinde plăcut cu cele mai inspirate cadouri. E drept, însă, că înainte trebuie să ştim exact ce tip de cadou se potriveşte profilului persoanei dragi pe care dorim să o impresionăm astfel.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mama, iubita, prietena cea mai bună, şefa – fiecare are un profil diferit, căruia i se potriveşte un anumit gen de cadouri, aşa că noi ne-am căutat inspiraţia online, pe Sensodays.ro, unde am găsit multe idei speciale.

Un avantaj în plus este şi faptul că poţi trimite cadoul direct prin intermediul SensoDays.ro, acasă sau la biroul celei dragi! Livrările ajung în toată ţara: tot ce trebuie să faci este să alegi cadoul potrivit şi să introduci datele necesare.

Aşadar, iată mai jos o clasificare în 4 categorii care cu siguranţă te va ajuta să faci cele mai bune alegeri.

Mamă/bunică/mătuşă

Pentru mama, bunica, mătuşa sau alte rude de sex feminin din familie ar fi bine să mizezi pe ceva clasic şi practic. Tocmai de aceea, nu poţi da greş cu un halat de baie alb, negru sau cu diverse modele şi culori interesante. Jonglează cu preferinţele şi alege-ţi cadoul preferat de aici.

De asemenea, un bol sau o vază decorativă pentru casă sunt, din nou, o variantă perfectă. Optează pentru un model floral dacă darul tău este pentru mamă sau o vază cu un design neobişnuit dacă vrei să o surprinzi plăcut pe mătuşa ceva mai nonconformistă.

Soţie/logodnică/iubită

Răsfaţă-i simţurile persoanei iubite cu un cadou special, destinat îngrijirii corporale. Loţiunile sau cremele de corp lasă pielea catifelată şi suplă, având în compoziţie diverse ingrediente esenţiale pentru frumuseţea şi sănătatea pielii.

Pentru un ambient plăcut în casă şi un boost subtil în relaţie, poţi lua în calcul pentru cadou oricare dintre propunerile Lampe Berger: lampă catalitică, difuzor sau lumânări parfumate, 100% vegetale. Parfumurile sunt printre cele mai îmbietoare ca arome şi combinaţii, create în centrul mondial al parfumurilor, la Grasse.

Prietenă /Soră

În funcţie de buget, pentru prietena cea mai bună sau pentru soră poţi alege cadouri  utile sau simbolice, dar neaparat cu un mesaj important. Aşadar, o primă opţiune ar fi un prosop de plajă Tommy Hilfiger. Alege de aici modelul şi dimensiunea potrivită.

Cum prietenei sau surorii tale îi cunoşti cu siguranţă preferinţele, un parfum este, din nou, o variantă ideală. Surprinde-o cu ceva nou, dar care să cuprindă aromele care ştii că îi plac.

Şefă/Parteneră de afaceri

La prima vedere este destul de greu să cumperi un cadou pentru această categorie, formată din doamne sau domnişoare cu care socializezi periodic, dar care poate nu îţi sunt foarte apropiate. Un pled din bumbac 100%, de cea mai înaltă calitate este un cadou potrivit, de mare efect în serile reci.

O altă variantă inspirată si la fel de sigură este o cană utilă, practică, elegantă, perfectă pentru birou.

Nu mai este mult până când va trebui să faci alegerile potrivite pentru Ziua Femeii. Aşadar, treci în revistă propunerile de mai sus, opreşte-te asupra celor pe care le găseşti cele mai inspirate şi fă o surpriză plăcută doamnelor şi domnişoarelor din viaţa ta! 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.