Chef Horia Vîrlan a gătit, joi, la evenimentul de lansare a celei mai noi staţii de carburanţi din Bucuresti, aflata pe strada Valea Oltului nr. 93-95, din Sectorul 6. Maestrul bucătar le-a pregătit celor prezenţi salate din legume proaspete care se regăsesc de acum în meniul tuturor restaurantelor „hei” din benzinăriile Rompetrol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Maestrul a imbinat ingredientele salatelor „hei“ într-o reţetă speciala. Reţetele de salate din restaurantele „hei“ sunt alese în funcţie de sezon, cu ingrediente proaspete care se pot îmbina în mai multe variante. Peste un mix proaspăt de legume se pot pune ingrediente gustoase, precum porumb cu unt şi busuioc, ton şi telemea sau omleta cu bacon şi branza, emmentaler şi crispy bacon. Fiecare combinaţie se îmbină şi cu un sos potrivit.

”Atmosfera din magazinele hei mă duce cu gândul la vacanţa. Culorile de aici mă duc cu gândul la vară, iar verdele îmi inspiră sentimentul de libertate şi prospeţime. Vreau să recomand salatele de aici tuturor. Sunt proaspete şi ai ce alege: 5 baze, 5 tipuri de ingrediente (ton, piept de pui la grătar, omletă, bacon crocant, telemea), 5 sosuri şi o mulţime de baghete şi nachos“, a spus Horia Vîrlan.

Rompetrol a finalizat rebranding-ul benzinariilor si restaurantelor „hei“ si a deschis numeroase benzinarii în ţară. Rompetrol Valea Oltului este cea mai mare benzinărie din Bucureşti, dintre cele 18 staţii de alimentare operate în capitală.

 „Vrem să oferim un nivel mult mai ridicat de servicii pentru clienţii noştri. Diferenţa faţă de competitori este că cei care vin la noi să mănânce au posibilitatea să observe cum se prepară mâncarea. În acest fel pot să vadă că produsele sunt proaspete”, a declarat Vlad Rusnac, director general al Rompetrol Downstream. “O noutate este reîncărcarea electrică pentru maşini. În rest, sunt prezente toate serviciile pe care le avem în reţeaua din ţară“, a adaugat Vlad Rusnac.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.