WinterContact TS 860 a primit calificativul „ideal” de la AutoBild, în urma celui mai mare test al anvelopelor de iarnă (ediţia din 20.09.18). „Campion absolut şi convingător, cu caracteristici bune pentru iarnă, precizie ridicată a direcţiei şi manevrabilitate dinamică pe pista umedă şi acoperită cu zăpadă, confort bun” – acestea au fost concluziile specialiştilor din redacţia germană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, anvelopa de iarnă de la Continental a obţinut cel mai înalt calificativ acordat de AutoBild. În cadrul testului, au fost verificate anvelope cu dimensiunea uzuală de 195/65 R 15, respectiv 50 de modele în total, produse de mărci europene, asiatice şi americane. Vehiculul de test a fost un VW Golf 7.

Anvelopele Continental au obţinut note foarte bune la verificările relevante pentru siguranţă, la frânarea pe zăpadă şi acvaplanare. Specialiştii au considerat că manevrabilitatea pe zăpadă, pe carosabilul umed şi uscat este bună şi la fel în ceea ce priveşte distanţa de frânare pe asfaltul uscat şi umed. Inclusiv testele suplimentare pentru randamentul de rulare, raportul calitate/preţ, precum şi rezistenţa la rulare au primit calificativul „bine”.

WinterContact TS 860 de la Continental este adecvat pentru echiparea cu anvelope a vehiculelor din clasa compactă până la medie. Gama de produse include în prezent 66 de modele cu dimensiuni între 13 şi 17 ţoli, cu indici de viteză până la 240 km/h - printre care numeroase variante cu marcaj XL pentru capacitate portantă ridicat şi/sau muchie de protecţie a jantelor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.