În urmă cu doi ani concernul elveţian Sika prelua compania Adeplast. În prezent, cele două companii derulează o campanie comună de comunicare sub sloganul – “Mai puternici împreună!“ pentru a evidenţia sinergiile care se realizează între cele două branduri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un pas important în cadrul campaniei este modificarea ambalajelor produselor Adeplast în culoarea brandului Sika. Astfel, o parte din produsele Adeplast pot fi găsite deja pe rafturile magazinelor cu ambalajele schimbate. Şi aici vorbim despre produse din categoriile adezivi, şape, gleturi. Implementarea noilor ambalaje Adeplast înseamnă şi o certificare suplimentară a calităţii produselor Adeplast de către Sika.

Sika şi Adeplast sunt împreună acum pe piaţă cu peste 1300 de produse destinate construcţiilor aflate în orice fază şi complexitate, de la fundaţie, la acoperiş şi finisaje. Soluţiile Sika şi Adeplast se adresează tuturor sectoarelor de construcţii – industriale, rezidenţiale, dar şi celor care doresc să îşi renoveze sau să îşi facă singuri reparaţii în casă.   

Produsele Adeplast sunt realizate în România, în fabrici dotate cu tehnologie modernă, de nivel mondial. Facilităţile de producţie sunt situate pe platforme industriale dispuse strategic pe întreg teritoriul ţării la Ploieşti, Roman, Craiova şi Oradea, pentru a acoperi din punct de vedere logistic cererea în toate zonele.

Cu o experienţă de aproape 30 de ani, Adeplast a dezvoltat capacităţi de producţie uriaşe, în Europa neexistând în acest moment un producător de o asemenea anvergură, care să cuprindă la nivel de platforme producţia de mortare, polistiren şi vopsele, aşa cum se întâmplă în cazul Adeplast. Producţia la nivel naţional pentru Adeplast arată astfel: 1.6 milioane tone de mortare, 3.3 milioane metri cubi de polistiren şi peste 50.000 tone de vopsele şi tencuieli decorative.

Toţi cei care au folosit până în prezent produsele Adeplast ştiu că au făcut cea mai inteligentă alegere a materialelor de construcţii. Iar cei care au ales Sika, au avut parte de cele mai bune soluţii de la fundaţie la acoperiş. Însă acum clienţii vor face o singură alegere, aceea de a construi o relaţie bazată pe încredere cu cele două branduri. Echipa pe care o fac cele două companii în prezent înseamnă tehnologie, încredere şi o calitate superioară pe toate categoriile de produse.

Concernul elveţian Sika are o istorie uriaşă în spate, care începe de la 1910 şi care în prezent se concretizează în peste 300 de unităţi de producţie în întreaga lume, 27.000 de angajaţi şi un nivel al afacerilor de 9.3 miliarde de franci elveţieni. Compania este lider global în producţia de materiale chimice specializate, are o poziţie de top pe piaţa dezvoltării şi producţiei de sisteme şi produse de etanşare, lipire, amortizare, consolidare şi protecţie utilizate în sectorul construcţiilor şi în industria auto.

(Articol suţinut de Sika)

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.