Bringo - serviciul de cumpărături prin aplicaţie - vine în sprijinul personalului medical şi al persoanelor peste 65 de ani, oferindu-le livrare gratuită la fiecare comandă, până pe 30 iunie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din 16 aprilie, Bringo a eliminat taxele de livrare pentru comenzile plasate de vârstnici sau de personalul medical în semn de solidaritate şi apreciere pentru aceste categorii.

”Misiunea Bringo este de a uşura viaţa oamenilor, zi de zi, printr-un serviciu personalizat de cumpărături, prin intermediul căruia clienţii îşi pot pregăti lista celor necesare din confortul casei lor, înlocuind vizita la magazin cu livrarea directă, la uşă. În această perioadă, sarcina noastră a devenit mai importantă ca oricând. În plus, ne străduim să acordăm o atenţie specială categoriilor vulnerabile, de aceea am eliminat taxa de livrare pentru persoanele în vârstă, astfel încât aceştia să poată rămâne în siguranţă în casele lor. Am procedat la fel în cazul personalului medical, arătând, astfel, profunda noastră recunoştinţă şi respectul pentru toată munca depusă de cei din prima linie.” spune Bringo Marketing Manager.

Pentru a beneficia de livrarea gratuită, personalul medical este rugat să prezinte livratorului, în momentul predării comenzii, un document care să ateste angajarea într-o insituţie medicală. Persoanele peste 65 de ani sunt rugate să prezinte cartea de identitate, taxa de livrare fiind dedusă ulterior de către livrator. 

Pentru a minimiza riscurile, întregul proces are loc în condiţii de siguranţă: livratorii Bringo sunt echipaţi cu măşti de protecţie şi mănuşi şi sunt instruiţi să evite cât mai mult contactul cu clienţii.

Bringo este un serviciu rapid de cumpărături, care funcţionează prin intermediul unei aplicaţii mobile. Utilizatorii introduc adresa de livrare, aleg unul dintre magazinele disponibile (hipermarket, farmacii, cofetării etc) - introduc produsele în coşul de cumpărături şi plasează comanda. Un livrator preia comanda, alege cu grijă produsele, în funcţie de preferinţele clientului şi le livrează la adresa indicată, în timp foarte scurt. Clienţii plătesc contravaloarea cumpărăturilor conform bonului fiscal adus de livrator.

Serviciul este prezent în 24 de oraşe din ţară: Bucureşti, Căciulaţi, Cluj, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Galaţi, Oradea, Ploieşti, Sibiu, Suceava, Botoşani, Baia Mare, Buzău, Drobeta, Piatra Neamţ, Piteşti, Râmnicu Vâlcea, Satu Mare, Roman, Târgu Jiu, Focşani, Brăila şi Zalău.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.