Prima ediţie din acest an va avea loc luni, 30 ianuarie 2023, de la ora 19:00, la Berărie Gambrinus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În fiecare seară de luni, la Berărie Gambrinus (Regina Elisabeta, nr 38, Bucureşti), ne dorim să aducem în actualitate serile din perioada în care I.L. Caragiale şi amicii puneau ţara la cale, degustau mâncăruri alese şi se delectau cu băuturi fine”, a declarat Ciprian Mailat, managing director Brand Media Production.

 Vor fi dezbătute următoarele teme de discuţie: 

- Cum poate România să atragă câţi mai mulţi investitori străini şi companii de renume mondial?

Ce proiecte/programe ar putea lansa autorităţile împreună cu mediul de afaceri pentru ca produsele fabricate în România să fie exportate peste tot în lume?

Festivalurile de muzică, gastronomia şi sportul sunt domenii prioritare pe agenda autorităţilor în atragerea de turişti şi investitori străini?

Cum educăm generaţia următoare, ce cursuri am putea pregăti pentru tineri să devină antreprenori?

Cine trebuie să pregătească România şi generaţiile viitoare pentru secolul XXII!

“Cu invitaţii noştri dorim să dezbatem cele mai stringente subiecte, iar cel mai important îl considerăm acum atragerea de investitori şi de turişti străini, în aşa fel încât România să devină una dintre cele mai puternice state europene din regiune”, a menţionat Ciprian Mailat.

În 2022, România a înregistrat cel mai mare nivel al investiţiilor străine directe, în valoare de aproximativ 11 miliarde euro, conform celor mai recente rapoarte publicate de Banca Naţională a României.

În perioada 01.01.-30.01.11.2022, sosirile înregistrate în structurile de primire turistică s-au cifrat la 1,453 milioane de turişti străini, în creştere cu 85% faţă de perioada similară din 2021, arată datele Institutului Naţional de Statistică.

Printre speakerii evenimentului se numără Rareş Burlacu, preşedinte Agenţia Română pentru Investiţii şi Comerţ Exterior, Dan Suciu, purtător de cuvânt Banca Naţională a României, Ioan Borzea, proprietar Gambrinus şi fondator Festival Sunwaves, Mihai Maxim, reprezentant Club Tesla România, Gabriel Stanciu, director general Alstom pentru România, Bulgaria şi Republica Moldova, Valentin Popescu, expert marketing sportiv şi comunicare, Mircea Valentin, senior partner Societatea Civila de Avocati Mircea si Asociatii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.