7 zile, 7 nopţi şi 7 experienţe de trăit în Malta, Insula Mierii sună ca un titlu de film, dar este, de fapt, un titlu de vacanţă ca în filme. Cel puţin aşa promit reprezentanţii Malta Travel, care au lansat, pentru turiştii români din acest an pachete de călătorie începând de la 299 de euro, pentru 7 nopţi de cazare, transport, bagaj de cală de 20 de kilograme, demipensiune şi asistenţă turistică în limba română, la hotel Bella Vista, plus croazieră în marele port al Vallettei inclusă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După 22 de ani de activitate pe piaţa din România, în care a oferit cele mai bune pachete de vacanţă în Insula de Miere, Malta Travel redeschide sezonul de călătorii 2022 cu oferte speciale pentru persoanele care au împlinit 50 de ani, pentru tineri şi pentru familii.

„Am făcut eforturi să păstrăm pachetul care a devenit emblematic în ultimii ani, pentru Malta Travel: oferta seniori 50+, care începe de la 299 de euro şi include zbor Bucureşti-Malta şi retur, bagaj de cală de 20 de kilograme, 7 nopţi de cazare şi demipensiune la un hotel de 4 stele.

Mai mult decât atât, le oferim turiştilor şi alte pachete, în funcţie de activităţile şi condiţiile pe care le preferă, dar şi de posibilităţile financiare - pe o plajă de preţuri cuprinsă între 343 de euro la Hotel Santana 4*, 478 de euro la Hotel Soreda 4*, ambele din zona Qawra şi 727 de euro/ persoană la Hotel Intercontinental, din celebra staţiune a distracţiei St. Julian’s.

Toate aceste oferte sunt disponibile pe site-ul www.malta.ro, împreună cu propunerile de activităţi pentru noul sezon care va începe pe 12 mai şi va include zboruri săptămânale, în fiecare zi de joi, până la finalul lunii octombrie, dacă nu apar alte evenimente nedorite”, a declarat Mark Neville Farrugia, managerul general al Malta Travel.

Indiferent de pachetele de cazare şi masă pentru care optaţi, puteţi beneficia de cel puţin 7 experienţe care vă pot dezvălui frumuseţea arhipelagului maltez, în afara spectaculoasei mini-croaziere în marele port al Vallettei, care este un cadou de bun venit din partea Malta Travel.

1. PALAZZO PARISIO şi SATUL PESCĂRESC MARSAXLOKK – Toată grandoarea secolelelor şi tihna prezentului sunt cuprinse în această plimbare organizată în prima zi după sosirea în Malta.

Încercând să formeze o imagine de ansamblu despre Insula Mierii, vi se propune o vizită la Palatul Parisio, un edificiu nobiliar extravagant, cu saloane splendide, mobilier şi decoruri originale şi o frumoasa grădină italiană.

Plimbarea continuă în cel mai vechi si vestit sat pescaresc din sudul Maltei: Marsaxlokk. În portul cu bărci viu colorate veţi servi preparate din peste, specifice insulei şi vin local.

2. MDINA şi MGARR înseamnă splendoare în oraşul aristocraţiei şi taine culinare tradiţionale.

„Vrem să le oferim turiştilor ceva deosebit, aşa că îi conducem în Mdina, fosta capitală a Maltei, numită şi „Oraşul Tăcerii”. Este o veritabilă bijuterie arhitectonică, în care ultimele trei veacuri s-au scurs neobservate. Aici vizităm Catedrala Sfinţilor Apostoli Petru şi Pavel, apoi ne îndreptăm spre un sat din vestul insulei, un excelent loc de iniţiere în tainele bucătăriei malteze, unde ne vom delecta cu Fenkata, Bragioli sau Laham taz-Ziemel”, a mai spus managerul malta.ro.

3. FESTA MALTEZĂ este cu adevărat o petrecere de neuitat.

Aceasta este sărbatoarea artificiilor prin care o comunitate cinsteşte sfântul patron protector. Casele şi străzile sunt decorate în culori vii, bisericile şi catedralele sunt acoperite de mii de beculeţe multicolore, străzile sunt pline de oameni ieşiti la petrecere, au loc defilari cu fanfară şi, ce contează cel mai mult, un spectacolul pirotehnic unic în lume, organizat sub formă de competiţie, cu focuri de artificii de la sol.

4. ZI DE PLAJĂ în MELLIEHA, pentru oricine vrea soare, nisip, apă şi relaxare la malul marii, pe frumoasa plajă naturală din vestul insulei, Ghadira Bay. Această experienţă este programată duminica, pentru că este zi de odihnă şi relaxare pentru localnici, aşa că obiectivele turistice şi magazinele sunt închise.

5. CAPITALA VALLETTA, vizita de neuitat in cuibul Cavalerilor Ioaniţi

Descoperim Valletta, orasul vechi de peste 450 de ani, cea mai fortificată capitală din lume, cuibul Ordinului Sf. Ioan Botezatorul şi oraşul adăposteşte 30 de biserici, 300 de monumente, auberge-urile ordinului, străzi înguste, bastioane, metereze, grădini şi piaţete fermecătoare. Aici puteti admira priveliştea din Grădinile Barakka, vă plimbaţi şi descoperiţi oraşul, admirati Catedrala Sf. Ioan Botezatorul, iar la final veţi avea timp liber generos pentru plimbare sau cumparaturi.

6. INSULA GOZO – esenţe tari în sticluţe mici, pe insula nimfei Calypso

Insula-soră a Maltei, Gozo este o comoară. Aceasta nu are staţiuni turistice, dispune de un patrimoniu natural bogat şi un mediu pitoresc. „Dupa ce traversăm cu feribotul, ne asteaptă Victoria, capitala insulei, unde vizităm Citadella, cetatea medievală, biserica făcătoare de minuni Ta' Pinu, golful Dwejra, cu Marea Interioară şi Stânca Ciupercilor, Fontana - Satul Spălătoreselor unde degustăm produse tradiţionale, iar după ce servim masa în alt loc minunat, vizităm templul megalitic Ggantija, o construcţie din pietre mai veche decât Stonehenge sau piramidele egiptene”, a mai spus reprezentantuil turoperatorului.

7. BAIE la faimoasa LAGUNĂ ALBASTRĂ şi PLIMBARE pe INSULA COMINO, unde e cea mai cristalină apă din Mediterana

Aici turiştii se bucură de un program lejer: să petrec ziua pe mare, la soare, aer proaspăt şi cu o priveliste, într-un cadru natural splendid, în Comino, mica insulă aproape nelocuită a Maltei. Locul este un paradis pentru scufundări, snorkeling şi baie în mare, dar e la fel de minunat pentru relaxare sau explorare.

Mai multe informaţii puteţi afla de pe site-ul Malta Travel, de pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/MaltaTravelRomania cât şi de pe pagina de Instagram https://www.instagram.com/malta.ro/

(Articol susţinut de Malta Travel)

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.