Candidatul PSD pentru funcţia de preşedinte al României şi liderul acestui partid politic, Viorica Dăncilă a declarat că se aşteaptă să fie chemată la DNA. Ea a dat ca exemplu declaraţiile europarlamentarului Rareş Bogdan care a spus că Viorica Dăncilă va avea dezbaterea cu procurorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Viorica Dăncilă a declarat, duminică seară, la Antena 3,că sunt foarte multe coincidenţe şi că se aşteaptă să fie chemată la DNA. Ea a dat şi câteva exemple.
 
”În urmatoatea perioadă mă aştept. Mă aştept eu sa fiu chemata la DNA. Sunt prea multe coincidenţe. În 2014 Victor Ponta a candidat împotriva lui Klaus Iohannis, a avut dosar penal. Eu nu ştiu dacă e real sau nu e real, dar sunt foarte multe coincidente. Anul acesta se astepta ca domnul Barna să intre în turul al doilea, a avut dosar penal. Nici nu am intrat bine în turul al doilea cu Klaus Iohannis şi am văzut că purtătorul de cuvânt al lui Klaus Iohannis, Rareş Bogdan, m-a ameninţat că dezbaterea o voi avea cu procurorii”, a declarat Viorica Dăncilă la Antena 3.
 
Liderul PSD a mai spus că a aşteptat ca preşedintele Iohannis să se delimiteze de declaraţiile europarlamentarului liberal Rareş Bogdan.
 
”Am crezut că este o greşeală şi m-am aşteptat ca presedintele Iohannis, de data aceasta, sa se delimiteze de această afirmaţie, dar am vazut o a doua ieşire a lui Rares Bogdan care spunea că da, Viorica Dăncilă va da ochii cu procurorii. Deci eu mă aştept  la acest lucru şi acest lucru îmi e întărit şi de atitudinea miniştrilor din Guvernul Ludovic Orban I că am văzut că aşa îi spune domnul Klaus Iohannis”, a adăugat Viorica Dăncilă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.