Fostul premier Victor Ponta s-a abţinut, iar Florin Iordache a votat alături de PSD, în favoarea ambelor legi, în plenul Camerei Deputaţilor, la Legea de aprobare a OUG 14 şi Legea de respingere a OUG 13. Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a absentat de la ambele voturi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Legea de aprobare a OUG 14 a primit 292 de voturi "pentru", iar un deputat s-a abţinut: Victor Ponta. Alţi trei parlamentari au fost prezenţi în sală, dar nu şi-au exprimat nicio opţiune: Mara Mareş (PNL), Natalia Intotero (PSD) şi Vasilică Radu Costin (PSD).

Fostul ministru al Justiţiei Florin Iordache a votat în favoarea Legii de aprobare a OUG 14, potrivit votului electronic, înregistrat pe site-ul Camerei Deputaţilor.

În cazul Legii de respingere a OUG 13, 291 de deputaţi au votat în favoarea ei, iar trei deputaţi s-au abţinut: Victor Ponta (PSD), Steluţa Cătăniciu (ALDE) şi Alexandru Băişanu (ALDE). Social-democratul Vasilică Radu Costin a fost în sală, dar nu a votat. Şi Florin Iordache a votat în favoarea respingerii OUG 13.

La ambele voturi, PMP a votat "pentru", deşi, luni, în Senat, Traian Băsescu şi-a instructat parlamentarii să se abţină de la vot.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a lipsit de la ambele voturi.

Luni, în Senat, legea de respingere a OUG 13 a primit un singur vot împotrivă, de la senatorul PSD Ecaterina Andronescu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.