Uniunea Naţională pentru Democraţie, Omenie, Respect (UNDOR), partid înfiinţat de foşti membri USR, îşi anunţă susţinerea pentru Nicuşor Dan la Primăria Capitalei. alături de PNL şi de Alianţa USR PLUS, ”pentru a contribui în mod activ la trimiterea Gabrielei Firea în irelevanţa politică pe care o merită”

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Conducerea UNDOR a decis susţinerea candidaturii lui Nicuşor Dan la Primăria Municipiului Bucureşti, alături de celelalte formaţiuni de dreapta, PNL şi Alianţa USR PLUS. UNDOR este un partid cu orientare de dreapta, care va susţine candidaţi cu puternice valori democratice, europene, ale democraţiei liberale clasice şi în alte localităţi din ţară”, anunţă UNDOR într-un comunicat transmis News.ro.
Membrii UNDOR cunosc parcursul politic şi personal al lui Nicuşor Dan şi consideră că este cea mai bună alegere pentru bucureşteni, datorită dedicaţiei şi consecvenţei în timp pe care acesta a acordat-o problemelor oraşului, pe care îl cunoaşte cel mai bine, dintre toţi candidaţii anunţaţi sau posibili.
”Nicuşor Dan va avea întotdeauna sprijinul UNDOR şi va putea conta pe foştii consilieri USR în primăriile locale, actuali membri ai UNDOR”, precizează reprezentanţii Uniunii.
Ei consideră că ”Bucureştiul se află într-un moment crucial în acest an, după patru ani de mandat PSD, absolut dezastruoşi pentru capitală, cu un primar preocupat exclusiv de imaginea personală şi de cheltuirea banilor publici pentru companii afiliate”. În aceste condiţii, consideră că este imperativ ca ”toate forţele democratice, reformatoare şi orientate către transformarea Bucureştiului într-o capitală nu doar europeană, ci globală, un oraş atractiv pentru investitorii globali şi pentru turismul internaţional, precum şi pentru studenţii străini şi tinerii care doresc să se implice în dezvoltarea unor comunităţi locale, cu ajutorul industriilor creative sau al tehnologiei”. ”UNDOR va prelua în campania electorală mesajele candidatului independent Nicuşor Dan, pentru a contribui în mod activ la trimiterea Gabrielei Firea în irelevanţa politică pe care o merită”, conchide UNDOR.
Uniunea Naţională pentru Democraţie, Omenie, Respect (UNDOR), care are printre fondatori foşti membri USR, este cel mai nou partid apărut pe scena politică, ai cărui reprezentanţi se declară decişi să promoveze o politică inovatoare, cu adevărat ”altfel”, despre care alţii doar vorbesc. Ei cred într-o societate dreaptă, dar nu rigidă şi indiferentă faţă de nevoile cetăţenilor şi se pronunţă în favoarea solidarităţii, compasiunii pentru semeni şi a justei balanţe dintre putere şi societate. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.