Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, consideră că participarea lui Liviu Dragnea şi a lui Sorin Grindeanu la învestirea preşedintelui american Donald Trump este un joc de imagine pe care PSD urmează să îl folosească în bătălia politică internă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Asistăm la o deplasare în forţă a PSD în SUA. Dacă ar merge acolo să sprijine România, ar fi foarte bine. Problema este că rămân în logica băgatului băţului prin gard şi folosesc această deplasare în bătălia politică internă. Aşadar, suntem îndreptăţiţi să considerăm că vizita lui Liviu Dragnea şi a lui Sorin Grindeanu în Statele Unite este doar un joc de imagine. Mai mult, prezenţa celor doi la învestirea lui Donald Trump este pe bani”, a declarat miercuri Raluca Turcan.

Ea a spus că presa americană scrie că accesul donatorilor la evenimente, la care sunt invitaţi acum şi politicieni români, costă, în functie de pachete, între 25.000 si un milion de dolari.

”Să ne spună domnul Dragnea la câte evenimente participă cu ocazia învestirii lui Donald Trump! Ca românii să ştie câte zeci de mii de euro a cheltuit Liviu Dragnea doar pentru propria sa imagine. Vor avea loc mai multe dineuri, concerte şi petreceri, câteva fiind organizate chiar într-un hotel de lux. Tariful unei camere poate ajunge la 3.700 de dolari pe noapte. În aceste condiţii, solicit trezorierului PSD să ne spună clar cât a cheltuit partidul pentru deplasarea şi cazarea premierului Sorin Grindeanu şi a preşedintelui PSD, Liviu Dragnea”, a mai spus Turcan.

Trezorierul PSD, Mircea Drăghici, a declarat marţi, pentru News.ro, că partidul suportă cheltuielile pentru deplasarea preşedintelui formaţiunii, Liviu Dragnea, şi a premierului Sorin Grindeanu la Washington DC, la ceremonia de îmvestire a noului preşedinte al SUA, Donald Trump.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.