Preşedintele executiv al PMP, Valeriu Steriu, a criticat, de la tribuna Parlamentului, atât componenţa Guvernului Grindeanu, despre care a spus că nu are personalitate şi expertiză, cât şi programul de guvernare al PSD, pe care îl consideră populist, şi a anunţat că PMP va vota împotriva învestirii noului executiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Guvernul propus nu este un guvern cu personalitate, nu are expertiză şi va împinge România înapoi. Miniştrii propuşi fie sunt fără experienţă, fie au prea multă experienţă. Acesta este probabil motivul pentru care s-au repartizat cele 30 de minute pentru audieri, cel mai redus timp. Avem un ministru al Apărării care nu a făcut armata, dar a lucrat în ultimii ani la agenţia pentru plăţi în agricultură. Sau un ministru al Diasporei care nu a putut răspunde la nicio întrebare în comisii şi un ministru al Transporturilor care nu promite niciun kilometru de autostradă”, a declarat Valeriu Steriu.

În ceea ce priveşte programul de guvernare al Guvernului Grindeanu, Steriu îl consideră populist şi nesustenabil.

”Programul de guvernare este un exerciţiu de imagine: se iau dorinţele românilor, se ambalează frumos în câteva idei, se scriu în PowerPoint, se transmit comunicatorilor în campanie pentru a merge pe televiziuni, pentru a-l recita frumos şi se culeg apoi voturile românilor păcăliţi. Este pentru prima oară când se promit creşteri de pensii şi ajutoare sociale, scăzând în acelaşi timp fiscalitatea, taxele şi impozitele”, a mai spus Steriu.

Preşedintele executiv al PMP a anunţat că formaţiunea pe care o reprezintă va vota împotriva Guvernului Sorin Grindeanu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.