Deputatul independent Remus Cernea a venit, luni, la tribuna Camerei Deputaţilor, înainte ca şedinţa să fie închisă din lipsă de cvorum şi a anunţat că vrea să îşi facă un "selfie istoric", la ultimul plen al actualului mandat, când ar fi trebuit să se voteze cererea DNA în cazul lui Eugen Bejinariu, pentru a arăta că sala este goală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Este deplorabil că suntem atât de puţini. Este ultima şedinţă a acualei legislaturi, ar fi trebuit să dovedim responsabilitate, să venim la serviciu, să ne facem treaba de deputaţi pentru care am fost aleşi. Din nefericire, iată, suntem doar 50-60. (...) În parcare este plin de maşini şi am văzut foarte mulţi colegi care au venit. Probabil se dă suma forfetară, au venit să ridice suma forfetară, iar apoi au plecat", a spus deputatul, chiar înainte ca şedinţa să fie închisă.

Cernea a rămas apoi la tribună pentru a-şi face un selfie.

”Daţi-mi voie să fac un ultim selfie la această şedinţă, un selfie istoric, cu sala de plen goală”, a spus el, întorcându-se cu spatele la cei aproximativ 60 de colegi ai săi.

Remus Cernea şi-a făcut un
Remus Cernea şi-a făcut un "selfie istoric" în plenul aproape gol al Camerei Deputaţilor (FOTO: Facebook)

Deputaţii absenţi au fost totuşi apăraţi de liderul grupului UDMR, Mate Andras. ”Se cunoaşte că în campanie mulţi colegi lucrează în teritoriu. Ăsta e rolul oamenilor politici, de a strânge voturi în campanie. Eu nu pot să spun că sunt vinovaţi cei care nu au venit, nu e corect acum să ne certăm între noi pentru că unii lipsesc”, a spus el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.