Un grup de 15 persoane, între care şi primarul PSD din comuna Schitu Duca, au manifestat câteva zeci de minute în faţa Prefecturii Iasi, pentru a-şi arăta sprijinul faţă de Guvern, unul dintre participanţi spunând că a venit să protesteze la adresa "hoţilor de la putere, care dau legi în favoarea lor”, el fiind convins că nu PSD a dat ordonanţa privind modificările la Codul Penal. "Eu nu am greşit manifestaţia. Nu cred că PSD a dat aşa ceva”, le-a spus protestatarul jurnaliştilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei care au venit, marţi-după amiază, în faţa Prefecturii ieşene, erau în majoritate sateni din comuna ieşeană Schitu Duca, printre ei aflându-se şi primarul localităţii, Mihai Mihalache.

Oamenii au scandat "PSD nu e ciuma roşie”, apoi s-au deplasat în faţa sediului PSD, pentru a-şi arăta sprijinul faţă de Guvernul Grindeanu.

Unul dintre manifestanţi a spus că a venit pentru a protesta faţă de hoţii de la putere, el fiind convins că nu PSD a dat ordonanţa privind modificările la Codul Penal.

"Am venit aici pentru că nu-s de acord cu hoţii care-s la putere. Au făcut pentru ei legi ca să poată fura. Unul fură o găină şi e pedepsit, iar altul fură 200 de milioane şi nu păţeşte nimic. De-asta am venit aici”, a spus bărbatul.

Când i s-a spus că PSD a dat ordonanţa cu pricina, bărbatul a precizat "Cine a dat să răspundă”, însă a adăugat că nu crede că PSD a dat o asemenea lege.

"Eu nu am greşit manifestaţia. Nu cred că PSD a dat aşa ceva”, le-a spus protestatarul jurnaliştilor.

Cei 15 manifestanţi au stat câteva zeci de minute în faţa sediului PSD Iaşi, timp în care trecătorii priveau amuzaţi acest protest.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.