Primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, va fi susţinut de PSD pentru obţinerea unui nou mandat. De asemenea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi, Costel Fotea, va beneficia de sprijinul partidului pentru a-şi putea continua proiectele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele PSD Galaţi, Dan Nica, a anunţat, în week-end, că preşedintele Consiliului Judeţean, Costel Fotea, va fi sprijinit în continuare, de asemenea urmând a fi susţinut şi primarul Galaţiului, Ionuţ Pucheanu, să obţină un nou mandat de edil.

"Campania noastră va fi extrem de simplă - aţi văzut ce am făcut, uitaţi-vă ce putem face în continuare, sunt primar, oameni, preşedinte de Consiliu Judeţean, care s-au luptat şi s-au implicat în transformarea radicală a comunităţilor pe care le gestionează şi motiv pentru care merg în continuare în faţa oamenilor să le ceară să aibă încredere în ei si să poată continua proiectele. Galaţiul nu a avut niciodată parte de un proces de transformare mai puternic şi mai consistent care să se regăsească în fiecare localitate, sigur, cu diverse nuanţe”, a declarat Nica.

"Cu inima deschisă intru din nou în competiţia pentru funcţia de primar al oraşului. Gălăţenii merită tot ce este mai bun şi voi duce mai departe proiectul de modernizare a oraşului pe care l-am început şi pe care mi l-am asumat în urmă cu patru ani. Împreună am demonstrat că nimic nu este imposibil! ”, a scris pe contul său de Facebook primarul Galaţiului, Ionuţ Pucheanu.

În celelalte localităţi urbane s-a mers tot pe continuitate, aşa că la Tecuci va candida tot Cătălin Hurdubae, la Târgu Bujor - Laurenţiu Viorel Gâdei, iar la Bereşti - Octavian Dică. De altfel, situaţia este similară aproape peste tot, primarii în exerciţiu fiind propuşi să încerce să obţină un nou mandat.

Dintre candidaţii la un fotoliu de primar, 46 sunt în funcţie, iar dintre aceştia 42 de primari sunt membri PSD şi au câştigat alegerile în 2016 candidând din partea PSD.                                 

Alţi patru au renunţat la partidele în care erau - PNL, UNPR, respectiv Partida Romilor, pentru a candida din partea PSD la fotoliile de primar din localităţile Jorăşti, Buciumeni, Cuca şi Brăhăşeşti.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.