Monitorul Oficial a publicat, vineri, deciziile de numire în funcţii de secretar de stat a trei membri ai ALDE, deciziile fiind semnate de către Sorin Grindeanu în cursul zilei de 18 ianuarie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cristian Dima, noul secretar de stat în Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, a fost în tinereţe handbalist de performanţă, jucând la mai multe echipe din Divizia A şi din Germania. După retragerea din activitatea sportivă, a devenit om de afaceri. În 2012 a fost ales consilier local la Galaţi din partea PNL, partid pe care l-a părăsit odată cu Călin Popescu-Tăriceanu. În mai 2015, a fost numit consilier personal al ministrului Mediului de atunci, Graţiela Leocadia Gavrilescu.

La Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale, secretar de stat a fost numit Cristian Cosmin, care provine din organizaţia judeţeană Vaslui a ALDE. În guvernul Ponta, Cosmin a fost secretar de stat în Ministerul Tineretului şi Sportului. La alegerile din 11 decembrie 2016 a candidat pentru un post de deputat pe lista ALDE din Vaslui.

Ciprian-Lucian Roşca a fost desemnat secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice. Roşca a candidat pe lista pentru Camera Deputaţilor a ALDE din judeţul Iaşi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.