Fostul premier Victor Ponta a afirmat marţi, la Parlament, că va avea, în luna martie, o întâlnire cu miniştrii guvernelor pe care le-a condus, cu ocazia împlinirii unui an de la înfiinţarea fundatiei Black Sea Regional Project, condusă de el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Chestionat de presă în legătură cu întâlnirea pe care urmează să o aibă cu foştii miniştri ai guvernelor sale, Victor Ponta a susţinut că întrevederea are loc cu ocazia împlinirii unui an de la înfiinţarea fundatiei Black Sea Regional Project.

„Am amânat-o sâmbătă pentru că plec din ţară. Am făcut un an de la înfiiinţarea fundaţiei (Black Sea Regional Project – n.r.) şi am vorbit cu toţi colegii, foşti miniştri, să ne vedem cu ocazia împlinirii unui an. Dar, din păcate, sâmbătă sunt plecat din ţară şi ne vedem în martie”, a afirmat Victor Ponta. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.