Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban a declarat, marţi, în emisiunea Talk News de la Profit News TV, despre un posibil pol de dreapta alături de Dacian Cioloş, că este prematur să discute despre subiectul ăsta. ”În primul rând trebuie să se hotărască domnul Cioloş ce va face, eu nu stiu ce va face”, a spus el. despre relaţia cu USR, Orban a afirmat că cei 16 parlamentari al Forţa Dreptei colaborează cu USR, în Parlament, ”dar nu pe toate punctele”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Întrebat dacă negociază cu Dacian Cioloş formarea unui pol de dreapta, Ludovic Orban a spus: ”E prematur să discutăm despre subiectul ăsta. În primul rând trebuie să se hotărască domnul Cioloş ce va face, eu nu stiu ce va face Dacian Cioloş”, a spus liderul Forţa Dreptei. 

Orban a recunoscut că a discutat cu Dacian Cioloş însă a precizat că nu ştie ce va face acesta. 

Despre o posibilă plecare a acestuia din USR, aşa cum s-a vehiculat, neoficial, în ultima perioadă, Ludovic Orban a răspuns: ”Nu vorbesc despre ipoteze”. 

Despre o alianţă cu USR, Orban a arătat că cei 16 parlamentari al Forţa Dreptei colaborează cu USR, ”dar nu pe toate punctele”. ”Sunt puncte în care nu ne înţelegem, noi suntem liberali conservatori”, a declarat Orban, dând exemplul propunerii USR cu zero taxe pe salariul minim. 

”Sună bine, poţi să îi fraiereşti pe toţi angajaţii, să te voteze, cei cu salariul minim (..) dar chestia în sine provoacă o gaură în buget de 62 de miliarde şi nu prea e practicată pe nicăieri, mai ales cânt ai cotă unică de 10%”, a spus el. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.