Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, s-a întâlnit, miercuri, la centrul pentru refugiaţi ucraineni de la Romexpo, cu Alteţa Sa Regală Prinţul Charles şi cu Majestatea Sa Margareta. Primarul apreciază că vizita Prinţului Charles ”este încă un semn al recunoaşterii eforturilor pe care România şi românii le fac pentru a-i ajuta pe ucrainenii care au fugit din calea războiului”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”A fost o onoare şi o reală plăcere întâlnirea de astăzi cu Alteţa Sa Regală, Prinţul Charles şi cu Majestatea Sa Margareta la centrul pentru refugiaţi ucraineni de la Romexpo. Vizita Alteţei Sale Regale este încă un semn al recunoaşterii eforturilor pe care România şi românii le fac pentru a-i ajuta pe ucrainenii care au fugit din calea războiului”, a scris, miercuri seară, pe FAcebook, Nicusşor Dan.  

Acesta a precizat că Centrul de la Romexpo este atât un supermarket gratuit în care refugiaţii ucraineni găsesc alimente, haine pentru copii şi produse de strictă necesitate, cât şi un punct de informare în care pot primi îndrumare şi protecţie temporară din partea statului român. 

”Folosesc acest prilej pentru a mulţumi personalului DGASMB care lucrează la foc continuu de la începutul razboiului ca sa găsească cele mai bune soluţii pentru cetăţenii ucraineni ajunşi la Bucureşti”, a mai transmis primarul general.  

Preşedintele Klaus Iohannis l-a primit, miercuri la Palatul Cotroceni, pe Alteţa Sa Regală Prinţul de Wales, aflat într-o nouă vizită în ţara noastră.  

Prinţul Charles s-a întâlnit şi cu premierul Nicolae Ciucă, la Palatul Victoria. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.