Primarul ales ale Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă, miercuri, că validarea mandatului său a fost atatcată cu 52 de cereri de apel, majoritatea depuse de foşti şi actuali consilieri PSD. Dan precizează că municipiul Bucureşti ”are mari probleme de rezolvat”, însă susţine că urgenţa PSD nu este rezolvarea acestora, ci întârzierea preluării mandatului său.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Bucureştiul are mari probleme de rezolvat, cele mai urgente fiind criza coronavirusului, termoficarea şi colapsul financiar. În acest context, validarea de către Tribunal a mandatului meu de primar a fost contestată prin 52 (cincizeci şi două) cereri de apel, formulate în majoritate de foşti şi actuali consilieri PSD. Dosarul celor 52 de apeluri are termen luni, la Curtea de Apel”, a anunţat, miercuri, Nicuşor Dan, într-o postare pe Facebook.

Primarul, ales susţine că ”urgenţa PSD nu este însă rezolvarea problemelor oraşului, ci intârzierea preluării mandatului” său.

”Probabil că mai au nevoie de câteva zile în plus ca să şteargă nişte urme şi ca să rezolve solicitările unor „prieteni”. În acelaşi timp, oamenii PSD – cei responsabili de dezastrul din termoficare – cer imperativ apă caldă şi căldură în Bucureşti, uitând că Firea e încă primar în funcţie, iar responsabilitatea este încă a ei! Se dovedeşte acum că respectul Gabrielei Firea şi al PSD Bucureşti faţă de cetăţenii Capitalei e zero. Pesediştii sunt deja ocupaţi cu campania electorală pentru alegerile parlamentare şi înţeleg probabil să-şi facă această campanie pedepsind bucureştenii şi neglijându-şi atribuţiile pe care le au, conform legii, până în ultima zi oficială de mandat”, a mai scris Dan.

În finalul postării, primarul ales face din nou referire la Gabriela Firea: ”Cât despre Gabriela Firea, vă amintiţi cum, înaintea alegerilor, susţinea categoric că nu se ţine de scaunul de primar? După ce a arătat că nu ştie să piardă, Gabriela Firea nu reuşeşte nici să părăsească cu demnitate funcţia de primar”.

Mandatul de primar al lui icuşor dan a fost validat în 12 octombriede Tribunalul Bucureşti.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.