Candidatul susţinut de PNL şi USR-PLUS la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, o acuză pe Gabriela Firea, primarul în funcţie, că "revarsă râuri de minciuni, invenţii absurde şi elucubraţii". "Aflăm că bucureştenii au avut apă caldă şi, dacă nu au avut, e vina lui Klaus Iohannis şi a tuturor guvernelor, iar despre mine puteţi afla că am terorizat un oraş întreg", a afirmat Nicuşor Dan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Cu elicopterul pregătit şi Primăria închisă de azi până duminică, Elena Ceauşescu lansează ultimele fake-news-uri pentru Bucureşti.
Chiar în aceste momente, în disperarea de final de campanie, într-o emisiune de televiziune, cabinetul numărul doi în PSD, Gabriela Firea, revarsă râuri de minciuni, invenţii absurde şi elucubraţii într-un spectacol al fabulaţiei absolute", a scris, joi seară, pe Facebook, Nicuşor Dan.
 
El a făcut referire şi la problemele legate de furnizarea apei calde în Capitală.
 
"Aflăm că bucureştenii au avut apă caldă şi, dacă nu au avut, e vina lui Klaus Iohannis şi a tuturor guvernelor, iar despre mine puteţi afla că am terorizat un oraş întreg", a afirmat Nicuşor Dan, menţionând că în emisiunea respectivă au fost reluate "pasaje dintr-o dezbatere electorală din 2016, fără a specifica pe ecran anul în care se desfăşura".
 
"Nu există decât o soluţie să scăpăm de această mascaradă continuă, de această farsă grotescă fără limite: votul de peste 2 zile. Altfel, Caracatiţa de Voluntari, Firea-Pandele va continua să subjuge orasul şi să-l distrugă", a adăugat Dan.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.