Deputatul USR Ionuţ Moşteanu a declarat, marţi, pentru News.ro că săptămâna viitoare, în prima zi a sesiunii legislative, formaţiunea pe care o reprezintă va depune moţiune simplă la adresa ministrului Energiei, Virgil Popescu, pe care îl acuză că a fost ”total absent şi depăşit de situaţie” în criza facturilor la energie. Parlamentarii revin, marţi, din vacanţa de iarnă, într-o nouă sesiune parlamentară care începe pe 1 februarie şi se va încheia în vară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Actuala coaliţie a picat primul mare examen, cel al plafonării preţurilor la energie şi gaze, şi vedem milioane de familii care suferă, iar ei se ceartă”, a declarat Ionuţ Moşteanu. 

Deputatul USR mai spune că ”ministrul Energie, Virgil Popescu, a fost total absent şi depăşit de situaţie, deşi este de dui ani de zile în funcţia de ministru”,

”Am decis ca în prima zi de sesiune să depunem moţinne simplă împtoriva ministrului Popescu”, afirmă Moşteanu.

Şi preşedintele USR, Dacian Cioloş afirma, marţi, într-o conferinţă de presă, că ministrul Energiei, Virgil Popescu nu mai poate rămâne în funcţie după ”atâtea bâlbe şi atâtea greşeli, cu efecte devastatoare asupra veniturilor cetăţenilor”. 

”În criza facturilor mărite, nu cred că cineva îşi mai închipuie că ministrul Virgil Popescu mai poate rămâne în funcţie după atâtea bâlbe şi atâtea greşeli, cu efecte devastatoare asupra veniturilor cetăţenilor”, a spus preşedintele USR, arătând că ministrul promitea de luni de zile că problemele vor fi rezolvate şi făcea pe eroul Dartagnan care se bate cu companiile care măresc facturile”. 

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.