Mihai Bogdan Bicsi, consilier PNL în cadrul Consiliului Local Suceava, a fost fotografiat în timp ce ţinea în mână o drujbă îndreptată spre capul unei persoane îmbrăcate în portocaliu, care se afla în genunchi, legată cu o funie şi cu capul aşezat pe un buştean, imagine asemănătoare cu execuţiile teroriştilor ISIS.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fotografia a fost publicată pe Facebook şi avea la descriere ”Terorist ISIS capturat la Voroneţ”.  Fotografia a adunat aproape 100 de like-uri, dar şi zeci de comentarii. ”De râsul lumii. Cum poţi să faci asemenea poze? cu asta nu este de glumit”, a scris o persoană la fotografie. 

Consilierul local liberal apare, într-o altă fotografie, ţinând în mână o seceră şi un ciocan, un simbol folosit pentru reprezentarea comunismului şi a partidelor comuniste. 

Potrivit fotografiilor postate pe reţeaua de socializare, acestea par a fi făcute la o petrecere câmpenească la care Mihai Bicsi este împreună cu mai mulţi cunoscuţi. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.