Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a declarat, joi, la plecarea spre Palatul Cotroceni, că urgenţa este discuţia cu preşedintele Klaus Iohannis despre pandemie. Liderul PSD nu a dorit să spună cu ce mandat merg social-democraţii la consultări dar a arătat că este greu în acest moment să se producă alegeri anticipate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Urgenţa românilor este să discutăm cu preşedintele problema pandemiei” a spus Ciolacu, la sediul PSD. 

Întrebat dacă a renunţat la scenariul alegerilor anticipate, liderul PSD a spus că nu a renunţat, însă a nuanţat: ”Ştiam foarte bine că anticipatele nu se pot face în acest moment, ţinând cont şi de pandemie şi de Constituţie, dar credem în continuare că, după un asemenea eşec al guvernării de dreapta, varianta cea mai bună este întoarcerea la români”. a spus el. 

Ciolacu nu a dorit să comenteze propunerea PNL, Nicolae Ciucă. ”E treaba liberalilor, nu am nicio problemă!”, a afirmat Marcel Ciolacu. 

 

El nu a vrut să comenteze cu ce mandat merge PSD la Palatul Cotroceni şi nici dacă ar susţine varianta Ciucă premier. ”Nu mă puneţi să spun decizii pe care nu le-am luat”, a afirmat Ciolacu. 

 

Din delegaţia cu care PSD va merge la consultări fac parte Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, Paul Stănescu, secretar general PSD, Sorin Grindeanu, vicepreşedinte PSD, Alexandru Rafila, deputat PSD ( membru al comisiei de sănătate din camera deputaţilor), Streinu Cercel, senator PSD (preşedinte al comisiei de sănătate din Senat).

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.