Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că speră ca, până la finalul acestui mandat, Klaus Iohannis să fie preşedintele tuturor românilor. El a susţinut că PSD a dovedit maturitate politică intrând la guvernare şi a dat "un exemplu de politică", deşi i se cântă "prohodul" de 30 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Marcel Ciolacu a declarat, duminică seara, la Antena 3, că PSD a dat dovadă de maturitate politică, dar că speră ca preşedintele Klaus Iohannis să fie preşedintele tuturor românilor. 
 
"Sper ca pe acest sfârşit de mandat să intrăm cu toţii într-o normalitate şi preşedintele României să fie preşedintele tuturor românilor. Cred că mult-hulitul Partid Social Democrat, cel care trebuia să treacă în ilegalitate, a dovedit o maturitate politică evidentă şi pentru partenerii strategici şi pentru partenerii europeni. Am făcut un exemplu de politică pentru că suntem nişte patrioţi”, a afirmat Marcel Ciolacu.
 
Întrebat cum comentează declaraţiile adversarilor cum că este un lider prea blând, Marcel Ciolacu a declarat că de 30 de ani social-democraţilor li se tot cântă "prohodul".
 
"De 30 de ani se cântă prohodul PSD-ului. Cred că în momentul acesta lumea aşteaptă un Guvern funcţional şi eficient", a declarat Marcel Ciolacu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.