Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat, luni, după şedinţa conducerii PSD, că pânâ în Consiliul Naţional care o să aibă loc săptămâna viitoare vor veni cu o propunere de ministru al Agriculturii şi a menţionat că propunerile nu se fac pe organizaţiile judeţene, ci vor căuta un profesionist. Ciolacu a menţionat că marţi va avea loc votul pentru ridicarea imunităţii lui Adrian Chesnoiu şi că PSD va vota la vedere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Urmează pânâ în Consiliul Naţional care o să aibă loc săptămâna viitoare să venim cu o propunere ( de ministru al Agriculturii, nr)”, a spus preşedintele PSD. 

Marcel Ciolacu a precizat că nu se fac propuneri de miniştri pe organizaţii. 

”Dacă vă uitaţi la componenţa Guvernului, veţi vedea că nu s-au făcut nici până acum, vel puţin de când sunt eu preşedinte al PSD, deci problema nu se pune că o anumită organizaţie face propunerea. Căutăm, exact cum am găsit în persoana lui Adrian Chesnoiu, cel mai bun profesionist, căutăm cel mai bun profesionist de înlocuire a lui Chesnoiu”, a spus liderul PSD. 

Înainte de şedinţă, liderul PSD afirma că partidul pe care îl conduce are cinci sau şase variante pentru funcţia de ministru al Agriculturii - rămasă vacantă după demsiai lui Adrian Chesnoiu, aflat în vizorul DNA - el afirmând că Petre Daea, fostul ministru al Agriculturii pe vremea când social-democraţii erau conduşi de Liviu Dragnea, a fost propus unii colegi pentru acest post.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.