Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că există posibilitatea ca săptămâna viitoare să se întâlnească cu liderii UDMR pentru a discuta “în mod serios” despre o colaborare parlamentară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Nu am avut până acum o discuţie (cu UDMR n.r.), dar e posibil să ne vedem săptămâna viitoare să discutăm despre o colaborare parlamentară”, a anunţat preşedintele PSD.

Chestionat cum vede colaborarea cu UDMR, Liviu Dragnea a spus: „Dacă vom avea o întâlnire despre o posibilă colaborare parlamentară, o să pot discuta abia după această întâlnire. Eu nu fac greşeala să spun public, să spun la conferinţe de presă cum văd eu o colaborare. Dacă ne vom întâlni vom discuta în mod serios despre asta, despre o colaborare parlamentară”.

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a discutat şi joi cu liderul PSD, Liviu Dragnea, surse politice precizând pentru News.ro că cei doi nu au vorbit însă despre o guvernare comună a partidelor lor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.