Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri, la Alexandria, referitor la întrevederea pe care a avut-o Călin Popescu Tăriceanu cu preşedintele Klaus Iohannis, că a fost surprins şi i se pare “puţin ciudat“ ca în paralel cu negocierile de la Palatul Cotroceni să aibă loc această întâlnire informală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Înainte de conferinţa de presă am avut din nou întâlnire cu domnul Tăriceanu şi cu domnul Daniel Constantin şi trebuie să recunosc că am fost surprins. Mi s-a părut puţin ciudat ca în paralel cu consultările oficiale să aibă loc şi aceste întâlniri informale. Nu am insistat să îmi spună detalii despre întâlnire. Ceea ce am înţeles este că a rămas consecvent alianţei cu PSD, ceea ce era şi foarte greu să nu se întâmple după ce s-a tot discutat de asta în campanie şi a rămas o alianţă asumată“, a afirmat Liviu Dragnea.

Liderul PSD a mai spus că, din informaţiile pe care le deţine, întâlnirea dintre Klaus Iohannis şi Călin Popescu Tăriceanu a avut loc exact în ziua consultărilor de la Palatul Cotroceni.

“Nu am foarte multe detalii despre locul unde a avut loc această întâlnire, dar mi se pare puţin ciudat ca în paralel cu consultările, înţeleg că exact în ziua consultărilor a avut loc această întâlnire, avea loc o întâlnire informală. Mie mi se pare cel puţin ciudat. Mi-am dorit întotdeauna ca preşedintele României să fie preşedintele tuturor românilor, să fie preşedintele meu ca cetăţean român“, a completat preşedintele social-democraţilor.

Liviu Dragnea a precizat că PSD va merge “cu toată deschiderea“ la consultările de la Cotroceni, condiţii în care nu mai are sens să existe şi o posibilă discuţie informală.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, că a avut o discuţie informală cu liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu care ”nu s-a referit la PNL”. Iohannis nu a vrut să precizeze dacă a avut întâlniri informale şi cu alţi politicieni.

Copreşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că a avut o discuţie cu preşedintele Klaus Iohannis, dar nu la Palatul Cotroceni, iar în această perioadă ”anumite contacte nu ar trebui să surprindă pe nimeni”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.