Mai mulţi lideri judeţeni ai PSD consideră că nu este cazul să se discute în partid înainte de turul doi al alegerilor prezidenţiale despre schimbarea din funcţie a preşedinţilor de filiale locale care au obţinut rezultate slabe la primul tur de scrutin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liderul PSD Argeş, Şeban Valeca, susţine că situaţia preşedinţilor de organizaţii care nu au atins ţinta în ceea ce priveşte scorul electoral la primul tur al alegerilor prezidenţiale ar trebui luată în discuţie în cadrul partidului după al doilea tur de scrutin.

„Eu cred că după turul doi trebuie discutăm aceste lucruri. Deocamdată cred că trebuie s-i învăţăm şi pe ei (pe preşedinţii filialelor cu rezultate slabe  n.r.) ce am făcut noi sau să-şi recunoască şi ei, că acum fiecare dacă îşi face o analiză corectă ştie că a făcut şi câte o greşeală sau ce nu a făcut li trebuia să facă”, a declarat Şerban Valeca marţi, înaintea şedinţei  PSD.

La râdul său, liderul PSD Maramureş, Gabriel Zetea, spune că, atât filiala pe care o conduce, cât şi toate filialele din Ardeal ale PSD nu şi-au îndeplinit ţinta propusă la aceste alegeri.

”Nu cred că vreun judeţ din Ardeal şi-a îndeplinit targetul. Asta însemană că avem cu toţii o problemă pe care trebuie să o explicăm mai bine, să căutăm soluţii astăzi, iar de mâine să ieşim la muncă, între oameni”, a spus Zetea.

Acesta a precizat că, dacă se va decide schimbarea sa din funcţie, este dispus să renunţe la funcţie, dar nu crede că este cazul acum să se discute despre mandate.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.