Preşedinte ALDE Dâmboviţa, Ionel Petre, afirmă, referindu-se la Teodor Meleşcanu, că este ”o fantomă trădătoare, care bântuie pe holurile Parlamentului în căutarea busolei politice”, care a trădat PNL când a fost numit de Traian Băsescu şef la SIE, iar acum trădează ALDE, fiind propus de PSD la conducerea Senatului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 "Când a fost numit de Băsescu şef la SIE, a trădat PNL. Acum, când PSD îi propune funcţia de la Senat, trădează ALDE. Câtă lipsă de bun simţ să ai încât să dai în judecată ALDE pentru că te-ai autoexclus din partid? Cum mai poti vorbi despre moralitate, principii?”, afirmă liderul ALDE Dâmboviţa.

El consideră că tot ce a rămas din Teodor Meleşcanu, omul politic, din poziţia pe care o avea în politică, este doar ”o fantomă trădătoare, care bântuie pe holurile Parlamentului în căutarea busolei politice”.

”Numai că dl Meleşcanu a pierdut orice busolă şi acţionează în disperare la comanda PSD. P. S. Trădare, numele tău e Meleşcanu. Şi nu este de la vârstă", consideră Ionel Petre.

Reacţia sa vine după ce Teodor Meleşcanu, ales preşedinte al Senatului la propunerea şi cu susţinerea PSD, a anunţat că va contesta în instanţă decizia de excludere din partid şi l-a acuzat pe liderul partidului Călin Popescu Tăriceanu că vinde partidul ”pentru un postuţ”. Meleăcanu s-a întrebat unde e Tăriceanu care a luptat împotriva injustiţiei, considerând că tot ce a rămas este o umbră disperată, tremurând de frica zilei de mâine, orbit de ură şi de doctrina de răzbunare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.