Premierul Sorin Grindeanu a comentat, sâmbătă, la România TV, dosarul DNA privind imobilele din Timişoara, în care sunt acuzaţi primarul Nicolae Robu şi fostul edil Gheorghe Ciuhandu, afirmând că el nu are nicio implicare în acest caz, pentru că nu a avut, ca viceprimar, atribuţii în domeniul patrimoniului oraşului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am văzut că se tot spune în spaţiul public cum că am vreo legătură cu un dosar. (...) Este o manipulare deja suspectă. Nu am răspuns niciodată când am fost viceprimar al oraşului de domeniul patrimoniului oraşului. Lucrurile sunt cât se poate de clare", a afirmat premierul.

Sorin Grindeanu a fost viceprimar al Timişoarei între iunie 2008 şi decembrie 2012.

Actualul primar al Timişoarei, Nicolae Robu, şi fostul edil Gheorghe Ciuhandu sunt urmăriţi penal pentru abuz în serviciu în cazul vânzării a 967 de imobile, prejudiciul adus statului fiind de 40 de milioane de euro, anunţă Direcţia Naţională Anticorupţie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.