Premierul Sorin Grindeanu a declarat, duminică seară la România TV, că discuţia pe care a avut-o miercuri cu preşedintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni a fost una instituţională, decentă şi corectă, precizând că şeful statului a vrut să alfe cum văd membrii Guvernului lucrurile privind bugetul pentru anul 2017.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Noi (membrii PSD – n.r.) lucrăm într-o echipă (…) nu e loc de a juca individual. Nu am fost invitat la Cotroceni ca să spun despre minus. Eu am fost invitat acolo împreună cu ministrul Finanţelor ca să vorbim despre buget şi cum vedem noi bugetul din anul 2017. Acesta a fost rostul întâlnirii”, a declarat premierul Sorin Grindeanu făcând referire la înâlnirea pe care a avut-o cu preşedintele Kluas Iohannis în această săptămână.

El a precizat că dialogul cu şeful statului a fost instituţional şi corect, în care el şi ministrul Fianţelor şi-au prezentat prognozele pentru veniturile bugetare pentru anul 2017. ”A fost o discuţie cât se poate de corectă, instituţională, fără niciun fel de excese”, a sublinat prim-ministrul.

 Grindeanu a precizat că nu a fost invitat de Iohannis la discuţiile de la Palatul Cotroceni prin SMS.

”Eu nu promovez şi nu-mi place conflictul atât timp cât eu şi colegii mei suntem respectaţi şi fiecare dintre noi ne înţelegem limitele instituţiilor pe care le conducem. În momentul în care încerci să intri peste limitele pe care le ai ca şi atribuţiuni, lucrurile alea nu sunt admise”, a precizat şeful Executivului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.