Deputatul USR Cristian Ghinea comentează, pe Facebook, vizita lui Sorin Grindenanu la Bruxelles, unde susţine că, potrivit "surselor" sale, premierului "i s-au arătat nişte pisici" în diversele întâlniri pe care le-a avut, inclusiv pe tema unei posibile blocări a fondurilor europene, şi ironizează faptul că, în pofida avertismentelor, în conferinţa de presă Grindeanu s-a arătat "ninja suprem"

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Eu ştiu din sursele mele că omul a fost plimbat la întâlniri discrete unde i s-au arătat nişte pisici. Chiar şi posibila pisică legată de fondurile europene - da, există procedura de suspendare pentru mizerii repetate, e complicat de aplicat şi nimeni nu vrea cu adevărat, dar există. (...) Deci Grindeanu e tratat că tipul ăla care a făcut prostiile alea, dar ştim că nu e şef adevărat în guvern, poate mai poate fi spălat cumva", comentează Ghinea.

Fostul ministru a ironizat conferinţa de presă susţinută vineri de Grindeanu pentru presa românească, numindu-l un "ninja suprem" "Grindeanu face conferinţa de presă în română pentru presă din România. Acolo e ninja. Le-a zis el, a făcut el, aia au luat notiţe, cum ar veni... Ninja suprem. Are aerul că Europa tocmai l-a recunoscut de lider continental pentru că a avut curajul de... a anula prin OUG propria prostie făcută prin alt OUG", mai spune Ghinea.

El conchide afirmând că premierul "părea mai inteligent", însă pentru că "era tăcut" până acum.

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, vineri, la Bruxelles, după înâlnirea pe care a avut-o cu preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, că nu a primit din partea liderilor UE un ”to do list" cu privire la sistemul judiciar şi la legislaţia penală, precizând însă că România va cere clarificări de la CE cu privire la unele prevederi ale recentului raport MCV.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.