Fostul fotbalist Gheorghe Popescu a anunţat, marţi, într-o postare, că în urma unei discuţii cu premierul Nicolae Ciucă, va continua să deţină funcţia de consilier al prim-ministrului pe probleme de sport.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”VOI CONTINUA DIN POZIŢIA DE CONSILIER AL PRIMULUI MINISTRU. Am avut astăzi onoarea şi plăcerea de a discuta mai bine de o jumătate de oră cu domnul prim-ministru Nicolae Ciucă. Am convenit să-mi continui munca în cadrul Guvernului din calitatea de consilier al dumnealui pe problemele sportului. Şi, din păcate sunt atâtea!”, a scris Gheorghe Popescu, în postarea pe Facebook. 
 
El continuă: ”L-am simţit implicat şi dedicat, ca orice militar, şi cred că după ce îi voi prezenta un plan de acţiune vom realiza lucruri bune pentru sportul românesc”. 
 
Gheorghe Popescu a fost numit în 2018 consilier al premierului de la acea vreme, Mihai Tudose de la PSD. Ulterior, el a rămas pe această poziţie, în Guvern.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.