Gabriela Firea se lansează, joi, într-un nou atac la adresa primarului Capitalei, Nicuşor Dan, ea arătând că acesta, dar şi ”USR Bucureşti, PNL Bucureşti şi omul politic de tristă amintire Ludovic Orban sunt singurii vinovaţi pentru starea jalnică în care a ajuns acest oraş, Capitala României”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Bucureştiul arată rău, pare un oraş părăsit! Nu se poate să lăsăm acest oraş să se degradeze, iar actuala conducere a Primăriei Capitalei să se preocupe doar de lucruri mărunte, răfuieli personale sau afaceri cu semnul întrebării”, scrie Firea pe Facebook.

Ea arată că, împreună cu parlamentarii şi consilierii generali social democraţi din Bucureşti, a analizat situaţia gravă în care a ajuns Capitala României.

”Fiecare trebuie să ia atitudine din poziţia publică în care a fost investit prin vot de bucureşteni. Şantierele pe care le-am început în mandatul de primar general bat pasul pe loc sau sunt complet blocate. Pasajul Doamna Ghica sau Prelungirea Ghencea sunt două lucrări importante unde Primăria Capitalei a blocat totul în ultimul an şi jumătate. În marile parcuri este mizerie şi din ce în ce mai mulţi bucureşteni se plâng că sunt pline de şobolani, insecte periculoase şi chiar şerpi. Nu cred că ne dorim cu toţii să transformăm fiecare parc în Delta Văcăreşti. Acesta e alt subiect foarte important şi pe care actualul primar general nu-l gestionează eficient”, afirmă ministrul Familiei.

Firea mai arată că ”traficul este tot infernal, chiar dacă Nicuşor Dan se lăuda că aduce, de la New York, un consultant bine pregătit”.

”Nu i-a mai răspuns specialistului în mobilitate după câştigarea alegerilor şi oraşul se blochează pe zi ce trece”, spune ea.

Potrivit lui Firea, ”lucrările la reţeaua de termoficare sunt puţine şi datorită echipei Firea sunt începute”.

”Am lăsat în primărie 300 de milioane de euro, fonduri europene, pentru reparaţii la conductele principale, dar abia după un an şi jumătate au început licitaţiile. Foarte greu şi târziu”, declară ea.

”Nicuşor Dan, USR Bucureşti, PNL Bucureşti şi omul politic de tristă amintire Ludovic Orban sunt singurii vinovaţi pentru starea jalnică în care a ajuns acest oraş, Capitala României”, spune Firea în postare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.