Primarul general Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primăria Bucureşti, a declarat, joi, că anunţul PNL privind susţinerea candidaturii lui Nicuşor Dan, a venit ”ca nuca în perete” contextul generat de coronavirus şi lipsa unui guvern stabil. ”Ţara arde şi bătrâneii se piaptănă”, a afirmat firea, precizând că le urează success tuturor candidaţilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ţara arde şi bătrâneii se piaptănă”, a declarat, joi, Gabriela Firea, întrebată ce crede despre anunţul PNL privind susţinerea candidaturii lui Nicuşor Dan. 

”În tot acest peisaj, care nu trebuie să fie de speriat, dar trebuie să ne responsabilizeze, şi nu avem un guvern stabil, am văzut ca nuca în perete şi colac peste pupăză acest anunţ. Este noaptea minţii”, a mai declarat primarul general.

Aceasta le-a transmis succes tuturor contracandidaţilor săi. 

Gabriela Firea a anunţat, în repetate rânduri, că va candida pentru un nou mandat la Primăria Capitalei, oficialii PSD precizând că partidul va susţine această candidatură.

Nicuşor Dan este susţinut de PNL pentru Primăria Capitalei, a anunţat joi liderul liberal Ludovic Orban, care a precizat că din cercetarea sociologică a PNL a rezultat că toţi candidaţii PNL au şansa de a câştiga alegerile pentru Primăria Capitalei, nu şi bătălia cu PSD. El a acuzat-o pe Gabriela Firea că ”a făcut praf Bucureştiul”.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.