Primarul general Gabriela Firea a declarat, marţi, înaintea şedinţei Comitetului Executiv, întrebată fiind dacă alăturarea lui Cosmin Guşă este un plus pentru partid, că au fost social-democraţi care ”nu au văzut cu ochi buni” intrarea lui în echipă. ”Orice om decent care ni se alătură este un plus pentru partid”, a spus Firea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gabriela Firea a fost întrebată, marţi, înaintea Comitetului Executiv al PSD, dacă intrarea în PSD a lui Cosmin Guţă aduce un plus.

”Orice om decent care ni se alătură este un plus pentru partid. Ştiu că sunt unii colegi de-ai noşri care nu au văzut cu ochi buni alăturarea domnilei sale la echipa noastră. Eu sunt un om mai rezervat şi am învăţat că nu trebuie să mă arunc cudeclaraţii, fără săcitesc, fără să mă informez”, a răspuns Firea.

Şedinţa Comitetului Executiv al PSD are loc, marţi, la sediul central al partidului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.