Fostul ministru al Sănătăţii Ioana Mihăilă s-a înscris în noul partid format în urma plecării lui Dacian Cioloş din USR, împreună cu mai mulţi europarlamentari şi parlamentari. Anunţul a fost făcut de REPER.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Dr. Ioana Mihăilă, medic primar endocrinolog şi Ministră a Sănătăţii în 2021, se alătură REPER, anunţă formaţiunea pe Facebook. ”Mă alătur REPER cu speranţa că vom reuşi să construim împreună o platformă în care politicile de sănătate să poată fi dezbătute, în care profesioniştii din domenii diferite să poată să contribuie pentru alinierea serviciilor medicale româneşti la aceleaşi standarde de calitate cu cele europene”, a declarat Ioana Mihăilă, potrivit celor de la REPER. Luni dimineaţă, deputatul Andrei Lupu a anunţat pe Facebook, că a demisionat din USR şi pleacă la REPER. ”Cred însă că, în acest moment, USR a devenit un spaţiu al conflictului permanent, luptele dintre facţiuni ocupă toată activitatea partidului, spune parlamentarul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.