Deputatul PSD Florin Manole, lider al PSD Sector 1 a declarat, miercuri, în emisiunea Talk News de la Profit News TV, despre salariile de la stat şi cele din privat, că antreprenorul este un erou pozitiv sau negativ şi e un erou negativ dacă o ţine pe mama sa, zece ani de zile, pe salariul minim pe economie. El a precizat că este un caz concret, în industria confecţiilor, pentru zeci sau sute de mii de femei, în această ţară şi a mărturisit că mama sa a reacţionat la această situaţie plecând şase luni pe an la muncă în agricultură în Spania, unde câştiga mai bine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Antreprenorul este un erau pozitiv sau negativ. E un erou negativ dacă o ţine pe mama zece ani pe salariul minim pe economie, şi nu îi creşte salariul decât atunci când creşte salariul minim de la stat. Caz concret, în industria confecţiilor, pentru zeci, sute de mii de femei, în această ţară”, a spus Manole. El a precizat că în această ţară antreprenorul este erou atunci când prosperă şi angajaţii săi. ”În rest, când angajaţii stau pe minim pe economie, adică peste un milion de oameni din această ţară, şi când angajatul stă de zeci de ani pe minim pe economie ar putea să fie un manager mai bun, a spus el. Liderul PSD a spus că reacţia mamei lui a fost să plece în fiecare an, şase luni de zile, în agricultura spaniolă, ”pentru că câştiga mult mai bine în cele şase luni de zile, decât în cele şase luni de zile cât stătea în România”. ”Să îi încurajăm pe toţi cei care fac business în România să ţină cont că profitul unei firme se face pe munca angajaţilor, iar munca angajatului trebuie să fie remunerată suficient pentru a putea avea un trai decent”, a mai afirmat Manole. Întrebat care ar fi un salariu corect, Florin Manole a precizat că se uită cu mulţumire la faptul că angajaţii la stat sunt plătiţi decent şi nu crede că egalizarea ar trebui să vină prin scăderea salariilor de la stat ci ar vrea să vadă angajaţii la privat că câştigă mai bine.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.